Challenge

STLL järjestää kaudella 2019-2020 noviisi-, juniori- ja seniori-ikäisille yksinluistelijoille tarkoitetun Challenge-leirin Vierumäellä

Challenge-leirien tavoitteena on kaksoisakselin ja kolmoishyppyjen tekniikan kehittäminen suoritusrytmiä painottaen. Suoritusrytmillä on olennainen vaikutus soolohyppyjen ja hyppy-yhdistelmien onnistumiseen. Tekniikka, rentous ja ajoitus muodostavat onnistuneen suorituksen kulmakivet.

Challenge-leirille voivat ilmoittautua:

– SM-noviisit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT3 ja PT4
– SM-juniorit ja kansalliset juniorit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT3 ja ET3
– SM-seniorit ja kansalliset seniorit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT3 ja ET3

Seuraava leiriajankohta on:

11.-13.11.2019 Vierumäen Urheiluopisto (+ MiniChallenge + Poikaleiri)
Valmentajina toimivat Merja Huttunen, Miia Hyttinen ja nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova
Ilmoittaudu marraskuun Challenge-leirille TÄÄLLÄ.


Leirin hinta on 360€.

Leirihinta sisältää jäät, oheisharjoitukset, valmennuksen, majoituksen ja ruokailut.
Mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi mukaan, STLL:lla on oikeus perua leiri.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Myöhemmin kuin 30 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 50% leirin hinnasta. Myöhemmin kuin 14vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100% leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on toimitettava lääkärintodistus liittoon.

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita vakuutusjärjestelyjä.

Valmentaja esittäytyy:
 merja Merja Huttunen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja III-tason valmentaja. Olen luistellut SM-tasolla ja kuulunut myös maajoukkueeseen silloin joskus, kauan aikaa sitten. Olen myös kouluttautunut ISU:n tekniseksi spesialistiksi. Teen ohjelmakoreografioita, kuuntelen kaikenlaista musiikkia ja rakastan kaaria, askeleita ja piruetteja! Siksi niitä on niin mukava opettaa.