Challenge

STLL järjestää kaudella 2018-2019 noviisi-, juniori- ja seniori-ikäisille yksinluistelijoille tarkoitettuja Challenge-leirejä Vierumäellä.

Challenge-leirien tavoitteena on kaksoisakselin ja kolmoishyppyjen tekniikan kehittäminen suoritusrytmiä painottaen. Suoritusrytmillä on olennainen vaikutus soolohyppyjen ja hyppy-yhdistelmien onnistumiseen. Tekniikka, rentous ja ajoitus muodostavat onnistuneen suorituksen kulmakivet.

Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti niille luistelijoille, jotka kilpailevat jossakin seuraavista sarjoista:

– SM-noviisit
– SM- tai kansalliset juniorit
– SM- tai kansalliset seniorit

Valmentajina toimivat Merja Huttunen, Miia Hyttinen ja nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova.

Seuraava leiriajankohta on:

12.-14.11.2018 Vierumäen Urheiluopisto (+ MiniChallenge + Poikaleiri), Miia Hyttinen ja Nuriya Pirogova

Ilmoittautuminen marraskuun 2018 Challenge-leirille on päättynyt!

Leirin hinta on 360€.

Leirimaksu (hinta ilmoitetaan elokuussa) sisältää jäät, oheisharjoitukset, valmennuksen, ruokailut ja majoituksen. Mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi mukaan, STLL:lla on oikeus perua leiri.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. 30vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 50% leirin hinnasta ja 15vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100% leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on STLL ry:lle toimitettava lääkärintodistus.

 

Vastuuvalmentaja esittäytyy:
 merja Merja Huttunen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja III-tason valmentaja. Olen luistellut SM-tasolla ja kuulunut myös maajoukkueeseen silloin joskus, kauan aikaa sitten. Olen myös kouluttautunut ISU:n tekniseksi spesialistiksi. Teen ohjelmakoreografioita, kuuntelen kaikenlaista musiikkia ja rakastan kaaria, askeleita ja piruetteja! Siksi niitä on niin mukava opettaa.