Uutiset

Dream Edges huippupistein pronssille Puolassa

Kaarinan seniorijoukkue Dream Edges sijoittui ennätyspisteillään kolmanneksi muodostelmaluistelun Challenger-sarjan avanneessa Hevelius Cupissa viikonvaihteessa Gdanskissa. Ensimmäistä kauttaan luisteleva kaarinalaisjoukkue oli vapaaohjelmassa toinen onnistuneella suorituksellaan, mutta pysyi kokonaiskilpailussa pronssilla 210,35 pisteellä.

Vapaaohjelmallaan Romanssi Dream Edges pystyi rikkomaan venäläisten kaksoisjohdon ja jättämään Crystal Ice Senior -joukkueen vapaaohjelman kolmanneksi. Kokonaistuloksissa kuitenkin toiseksi tullut venäläisjoukkue voitti Dream Edgesin vain 1,69 pisteellä tuloksellaan 212,04.

Sekä lyhyt- että vapaaohjelman voitti ylivoimaisesti Venäjän Tatarstan, joka kokosi yhteispisteet 226.

Dream Edgesin valmentaja Siiri Eskelinen oli iloinen joukkueen eheistä suorituksista koronan aiheuttamien erityisjärjestelyjen keskellä. Hän piti tulosta komeana saavutuksena, onhan kyse uuden seniorijoukkueen ensimmäisestä kansainvälisestä kilpailusta.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä, että pystyimme tekemään uudet ennätyspisteet, ja 210 pisteen ylitys oli todellinen kirsikka kakun päälle, hän kertoi

Valmentajaa ilahdutti myös teknisten tasojen läpimeno molempina päivinä.  

– Tästä oli hyvä aloittaa joukkueen ura kansainvälisillä kentillä.

Tulokset: https://page.pfsa.com.pl/results/2122/CSSYSPOL2022/index.htm

Lisätiedot: Suomen Taitoluisteluliitto: markkinointi- ja viestintäpäällikkö Salla Mäkelä, puh. 040 586 4585 ja valmennuspäällikkö Satu Niittynen, puh. 040 522 9383

Kuva: Antti Lehto


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024