Uutiset

Juulia Turkkila–Matthias Versluis kolmantena Varsovassa

Jäätanssipari Juulia Turkkila–Matthias Versluis jatkoi nousujohteista kauttaan Warsaw Cupissa Puolassa lauantaina. Vahvasti luisteltu Tango Romantica toi nyt rytmitanssista kauden uudet ennätyspisteet 63,75 ja kolmannen sijan ennen sunnuntaina luisteltavaa vapaatanssia.

Pari oli tyytyväinen suoritukseensa rytmitanssissa. Ohjelma sujui hyvällä fiiliksellä ja suuremmitta virheittä.

– Ehkä olisimme voineet nostaa suoritustasoa vieläkin paremmaksi, sillä jäimme vähän parhaista vedoista treeneissä.  Jaloissa kuitenkin hapotti aika nopeasti, ja siksi piti edetä tuntemusten mukaan, Matthias Versluis kertoi.

Turkkila-Versluis avasi lauantaisen rytmitanssikilpailun, mikä ei koskaan ole se helpoin paikka kilpailussa.

– Aloittajan on tehtävä verryttelyssä nopeatempoisesti kaikki ne asiat, jotka pitää käydä läpi, eikä sen jälkeen ehdi levähtää. Olemme kuitenkin simuloineet tätä tilannetta harjoituksissa ja simuloimme jatkossa vieläkin enemmän, että olisimme yhä valmiimpia tällaiseen tilanteeseen, hän täydensi.

Vapaatanssiin pari lähtee innokkaana, sillä ohjelman koreografiaa on työstetty taas eteenpäin. Päätähtäin parilla on kauden arvokilpailuissa.

Yksinluistelijoiden tulokset Varsovasta

Maajoukkueluistelija Enja Ruokonen nousi Warsaw Cupin juniorityttöjen sarjassa hienosti neljänneksi onnistuneella vapaaohjelmallaan, joka toi pisteet 80,35. Sijoitus nosti hänet neljänneksi myös lopputuloksissa pistein 120,62. Essi Korpi oli juniorityttöjen sarjassa yhdeksäs kokonaispistein 98,07. Molemmat edustavat Tapparan taitoluistelua.

Saman seuran luistelijoihin kuuluva Hanna Kiviniemi oli naisten sarjassa neljästoista kokonaispistein 114.18.

Tulokset:  http://www.pfsa.com.pl/results/1718/WC2018/index.htm


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024