Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Kilpailutoimintaan liittyviä julkaisuja

Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut lohkojakoihin, arviointiin ja A-silmujen sekä noviisien finaalien sääntöihin liittyviä asioita.

Lohkojaot

Lohkojaot 2019-2020 on julkaistu ja ne löytyvät osoitteesta https://www.stll.fi/materiaalipankki/kilpailuasiat/lohkojaot/

YL tähtiarviointi ja ML pistearviointi (mupi)

Yksinluistelun laajennetun tähtiarvioinnin arviointiohjetta on hieman päivitetty ja lisätty sivuille https://www.stll.fi/materiaalipankki/kilpailuasiat/kilpailusaannot/

Tulossa on myös muodostelmaluistelun pistearvioinnin eli mupi-arvioinnin kriteerit ja ns. askelkolmio. Vanhat kriteerit löytyvät seurojen käytössä olevassa pilvikansiosta, uudet kriteerit julkaistaan syksyn aikana Taitoluisteluliiton nettisivuilla.

YL A-silmujen ja noviisien valtakunnallisten finaalien säännöt

Alueet ovat yhdessä sopineet finaalien säännöt ja ne on julkaistu sivulla https://www.stll.fi/materiaalipankki/kilpailuasiat/kilpailusaannot/

A-silmuilla on kulta- ja hopeafinaali, joihin pääsee Season´s Best (SB) pisteillä 28+28 luistelijaa. Jokaisella alueella on kahden luistelijan kiintiöpaikka finaalissa.

Noviiseilla on myös kulta- ja hopeafinaali, joihin pääsee SB-pisteillä 28+28 luistelijaa. Ei kiintiöpaikkoja.

Kilpailun järjestäjä kiertää alueittain. A-silmujen finaalit vuonna 2020 järjestää Hämeen alue ja noviisien finaalit Helsingin alue.

Voidakseen kisata finaalipaikasta, on luistelijalla oltava perustesti ja elementtitesti suoritettuna.
Liiton kalenterin lohkokilpailussa noviiseilla ei tarvitse olla perustestiä ja elementtitestiä suoritettuna.

Tulossa kattava kilpailukalenteri

Liitossa on työn alla ensimmäistä kertaa julkaistava kotimainen kilpailukalenteri, johon on listattu kaikki kutsu- ja aluekilpailut.

Lisätietoja Anne Fagerström, Suomen Taitoluisteluliitto


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023