Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Kilpailuohjeet COVID-19 aikana

Koronaviruspandemian vuoksi kilpailujärjestäjien, osallistujien ja yleisön on huomioitava useita turvallisuusrajoitteita. Suomen Taitoluisteluliitto on koonnut ohjeita ja materiaalia tapahtumajärjestäjien tueksi. Toivomme, että jokaisessa tapahtumassa noudatetaan Suomen Taitoluisteluliiton, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Valtioneuvoston, Aluehallintoviraston sekä Olympiakomitean määräyksiä ja ohjeita.

Keskeistä on, että osallistujien tai seurueiden välinen 1-2 metrin turvaetäisyys pystytään säilyttämään koko tilaisuuden ajan, myös sinne saavuttaessa ja sieltä poistuessa. Tungoksia ja tiiviitä jonoja ei saa päästää syntymään missään vaiheessa. Järjestäjän tulee ohjeistaa osallistujia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Kilpaileminen COVID-19 aikana

Kilpailujärjestämiseen liittyviä ohjeitaSuomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023