Tiedotteet seuralle

www.skatingfinland.fi on avattu

Taitoluistelun uusi sivusto on avattu osoitteessa www.skatingfinland.fiSuomen Taitoluisteluliitolla on tästä eteen päin kaksi erillistä verkkosivua. Vanha www.stll.fi säilyy edelleen ja sieltä löytyy jatkossakin käytännön asiat liittyen kilpailemiseen, harrastamiseen, kilpailujen järjestämiseen, sääntöihin yms. – aivan kuten tähänkin asti.

Uusi www.skatingfinland.fi sen sijaan kurkistaa hieman pintaa syvemmälle. Voit lukea sieltä henkilöhaastatteluita, seurojen kuulumisia, kiinnostavien persoonien kirjoituksia, hyödyllistä tietoa harrastajalle ja luistelun ystäville, liiton järjestämien kisojen LIVE streamit ja paljon muuta mielenkiintoista. Sivstolta voit lukea lisäksi Taitoluistelu-lehden artikkeleita.


Huhtikuun Sähkäri on julkaistu 28.4.2022
OKM Seuratoiminnan kehittämistuen päätökset julkaistu 20.4.2022