Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Tähtiseuroille jaettiin tähtimerkit

Taitoluistelun laatuseuroille, Tähtiseuroille, jaettiin viikonloppuna uudet tähtimerkit tunnustuksena laadukkaasta toiminnasta lasten ja nuorten urheilun edistämiseksi.

Taitoluistelussa on yhteensä 13 tähtiseuraa: Etelä-Vantaan Taitoluistelijat, Järvenpään Taitoluistelijat, Kaarinan Taitoluistelijat, Koovee Taitoluistelu, Mikkelin Luistelijat, Nurmijärven Taitoluistelijat, Riihimäen Taitoluistelijat, Salon Palloilijat, Seinäjoen Taitoluistelijat, Tappara Taitoluistelu, Tikkurilan Taitoluisteluklubi, Tuusulan Luistelijat ja Vg-62. Lisäksi Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu valitsi Nurmijärven Taitoluistelijat vuoden alueelliseksi Tähtiseuraksi ja palkitsi seuran 1000 €:n stipendillä. Seuroissa tehdään hienoa työtä!

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen  laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta.  Osa-alueita on kolme: lapset ja nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/

 


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023