Käyttöehdot

1. Yleistä

Sivustoa ylläpitää Suomen Taitoluisteluliitto ry, jäljempänä STLL. Sivustoa käyttämällä hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa kuin ne kulloinkin ovat voimassa. Ehdot koskevat kaikkea sivuston käyttöäsi.
STLL pidättää itsellään oikeuden koska tahansa muuttaa, tehdä lisäyksiä tai poistaa materiaalia sivustolta kokonaisuudessaan tai osittain. Jos jatkat sivuston käyttöä sen jälkeen, kun muutokset on julkistettu tällä sivulla, hyväksyt siten muutokset.

2. Immateriaalioikeus

Sivustolta peräisin olevan materiaalin kaikenlainen kaupallinen hyödyntäminen ilman STLL:n antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty. Sivuston kaikkea sisältöä suojaavat tekijänoikeutta, tavaramerkkejä, patentteja ja muita immateriaalioikeuksia koskevat lait. Sivustolla julkaistava materiaali kuuluu, jos ei muuta ilmoiteta, STLL:lle Verkkosivuilla näkyviä tavaramerkki-, tekijänoikeus- ja muita immateriaalioikeuksien suojaa osoittavia tunnuksia on kunnioitettava.

3. Käyttäjien luoma sisältö

Käyttäjien luomalla sisällöllä tarkoitetaan sellaista sisältöä, jota sivuston käyttäjät luovat tai lataavat sivustolle, esimerkiksi blogikirjoitusten kommentteja, valokuvia tai julkisia viestejä. Käyttäessäsi tällaisia toimintoja sivustolla luot suoraan sellaista sisältöä, josta olet itse vastuussa ja josta voit käyttäjänä joutua vastuuseen. STLL:llä on oikeus poistaa käyttäjien luomaa sisältöä osittain tai kokonaan, jos se on osittain tai kokonaan soveltuvan lain vastaista tai jos sen voidaan katsoa muulla tavoin voivan aiheuttaa vahinkoa STLL:lle. Tällaisen väärinkäytöksen yhteydessä STLL:llä on myös oikeus ryhtyä lisätoimenpiteisiin, joita vaaditaan väärinkäytön ehkäisemiseksi.

4. Sivustolla olevat linkit

STLL voi tarjota sivustollaan linkkejä ulkopuolisille tahoille kuuluville verkkosivuille. Jos käytät näitä linkkejä, poistut STLL:n sivustolta. STLL ei vastaa tällaisista sivustoista eikä niiden sisältämästä materiaalista

5. Verkkosivujen saatavuus ja vastuunrajoitukset

Sivusto saattaa väliaikaisesti olla poissa käytöstä, ja STLL varaa oikeuden milloin hyvänsä ja mistä syystä tahansa keskeyttää sivustolla olevien palvelujen saatavuuden tai muuttaa niiden sisältöä ilman sinulle osoitettua erillistä ilmoitusta. STLL pidättää oikeuden myös estää sivuston käytön joiltakin osin myös rekisteröityneiltä käyttäjiltä.
STLL ei anna mitään takuita sivuston toiminnasta tai saatavuudesta eikä sivuston sisällön paikkansapitävyydestä. STLL ei ole vastuussa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet suoraan tai epäsuoraan sivuston tai sen sisällön käytöstä.

6. Tietoturva

STLL toteuttaa kaikki kohtuullisiksi katsottavat toimet henkilötietojesi suojaamiseksi. Siitä huolimatta STLL ei voi taata niiden tietojen turvallisuutta, jotka annat ollessasi Internet-yhteydessä.

7. Virukset, tietomurrot ja muut tietojärjestelmiin kohdistuvat hyökkäykset

Sivuston tahallinen väärinkäyttö kohdistamalla niihin haitta- tai tuholaisohjelmia tai muuta ilkivaltaista tai teknologisesti vahingollista materiaalia on kielletty. Sivustoon, niiden sijaintipalvelimiin tai muihin sivuston yhteydessä oleviin palvelimiin, tietokoneisiin tai tietojärjestelmiin kohdistuva luvaton tunkeutuminen tai tällaisen tunkeutumisen yrittäminen on kielletty. Palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen kohdistaminen sivustolle on kielletty.

STLL ei vastaa menetyksistä tai vahingoista, jotka ovat seurausta hajautetuista palvelunestohyökkäyksistä, viruksista tai muista teknologisesti vahingollisista tiedostoista, jotka saattavat tarttua tietokoneeseesi, tietokoneohjelmiisi tai tietojärjestelmiisi sivustolta, sivuston käytön seurauksena taikka niihin kytketyiltä verkkosivustoilta tapahtuvan tiedostojen lataamisen seurauksena. STLL pyrkii aktiivisesti estämään edellä mainitut vahingot pitämällä huolen sivuston tietoturvasta ja suojauksesta.

8. Muutosten tekeminen verkkosivuihin

STLL varaa oikeuden tehdä milloin tahansa ja mistä syystä tahansa muutoksia sivustoon, tietosuojaselosteeseen, menettelytapoihinsa tai näihin käyttöehtoihin. Verkkosivujen käyttäjää koskevat kulloinkin voimassaolevat käyttöehdot. Tästä syystä sinun tulisi säännöllisesti tutustua ajantasaisiin käyttöehtoihin.

10. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huomautuksia STLL verkkosivustoon liittyen, olethan yhteydessä

Suomen Taitoluisteluliitto ry
Valimotie 10, 00380 Helsinki
puh. 040 940 2315
office@stll.fi