Yhteistyökumppaneille

Taitoluisteluliiton visiona on koko Suomi luistelee ja parhaat maailman huipulla. Luistelutaito on jokaisen suomalaisen perusoikeus. Taitoluistelu liikuttaa monipuolisesti ja jokainen lajin harrastaja voi luottaa ammattimaiseen toimintaan jo luistelukoulusta lähtien. Tavoitteenamme onkin tukea elämänmittaisen liikuntaharrastuksen toteutumista. 

Taitoluistelua arvostetaan urheilulajina, se on maailmanlaajuisesti yksi seuratuimmista talviurheilulajeista. Kaudella 2022-2023 taitoluistelu saavutti 39 miljoonaa katsojakontaktia Suomessa ja liiton verkko- sekä somekanavat keräsivät 8,3 milj. kontaktia. Suomalainen jäätanssipari Juulia Turkkila ja Matthias Versluis saavutti kaudella 2022–2023 Finlandia Trophy Espoo, Euroopan-mestaruus- ja GP-pronssia. Lisäksi Team Fintastic saavutti muodostelmaluistelun junioreiden maailmanmestaruuden, Helsinki Rockettes MM-hopeaa ja Team Unique MM-pronssia. 

Olemme merkittävä liikuttaja

Liiton alaisessa toiminnassa on mukana yli 15 000 lajiharrastajaa, joiden toiminnasta vastaavat 78 jäsenseuraamme. 1/4 seuroistamme on Tähtiseuroja, joka brändinä kertoo laadukkaasta seuratoiminnasta niin lasten-, aikuisten- kuin huippuluistelijoidenkin liikuttajana.

Luistelutaitoa on mahdollisuus kehittää niin sisähalleissa kuin ulko- ja luonnonjäilläkin. Luistelu edistää hyvinvointia ja liikuttaa jopa puoli miljoonaa suomalaista.

Monta tapaa olla mukana

Taitoluisteluun kuuluu neljä lajia miesten ja naisten yksinluistelu, jäätanssi, pariluistelu ja muodostelmaluistelu. Luistelu tarjoaa monipuoliset kanavat yksilö- ja joukkueurheiluun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Meidän kanssamme näyt ja vaikutat. Tavoitteenamme on rakentaa kumppanuuksia, joiden kanssa jaamme yhteiset arvot.

Myyntipaikat: Grand Prix Finlandia Trophy Helsinki 2024 ja muodostelmaluistelun MM-kilpailut 2025, lisätietoja liiton toiminnanjohtajalta.

Ajankohtaismedia skatingfinland.fi

Suoratoistot ja tapahtumanäkyvyydet, lisätietoja liiton toiminnanjohtajalta.

”Ilo, kannustus, turvallisuus, tavoitteellisuus”


Tule mukaan kumppaniksi!

Olethan yhteydessä, niin keskustellaan lisää.
Salla Mäkelä