Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Muodostelmaluistelun MM-kilpailujen lipunmyynti seuroille

Muodostelmaluistelun kausi 2018-2019 huipentuu huhtikuun alussa Helsingissä pidettäviin MM-kisoihin, joissa Suomella on voitto puolustettavanaan.  Kaksi suomalaista maailman huippujoukkuetta pääsee edustamaan Suomea kotikisoihin. Heitä kannustamaan tarvitaan kaikki tukijoukot suomalaisista seuroista.

Edellisissä Helsingin MM-kisoissa katsomot olivat ylärivejä myöten täynnä ja sitä huikeaa täyden katsomon näkymää odotamme myös ensi keväänä.

Suomalaiset taitoluisteluseurat pääsevät tekemään ryhmävarauksensa ennakkoon ennen lipunmyynnin alkua

Julkinen lipunmyynti alkaa maanantaina 8.10.2018 Lippu.fi’ssä. Myynti aloitetaan All Event -lippujen myynnillä. Päiväliput tulevat myyntiin vuoden 2019 alussa. Katsomot on jaettu ohjeellisesti eri maiden kannattajille, lippuja voi kuitenkin ostaa mistä tahansa katsomosta.

Lisätiedot ja toiminta-ohjeet seuralipunmyynnistä on lähetetty kunkin seuran puheenjohtajalle sekä toiminnanjohtajalle/seurasihteerille tai sille henkilölle jonka seura on nimennyt päivittäisestä toiminnasta vastaavaksi henkilöksi.

Heiltä saat lisätietoa oman seurasi suunnitelmista yhteislippuhankintojen suhteen.

 

 

 


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023