Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Verkkotapaamisia seuratoimijoille ja valmentajille

Suomen Taitoluisteluliitto järjesti seuratoimijoille keskiviikkona 18.3. Teams -verkkotapaamisen, jossa keskusteltiin ajankohtaisista asioista tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Kiitos kaikille osallistujille, saimme upeasti lyhyellä varoitusajalla jopa 81 osallistujaa yhteiseen keskusteluun! Kokoamme vastauksia verkkotilaisuudessa heränneisiin kysymyksiin, ja julkaisemme koosteen kysymyksistä ja vastauksista liiton nettisivuilla.

Yhteiselle asioiden jakamiselle on selvästi tarvetta ja näin ollen tulemme järjestämään lisää avoimia keskustelutilaisuuksia seuratoimijoille ja valmentajille. Seuraavat verkkotapaamiset järjestämme viikoilla 13 ja 14:

Valmentajien verkkotapaaminen torstaina 26.3. klo 10.00 – 11.00
tästä linkistä Teams -verkkotapaamiseen

Seuratoimijoiden verkkotapaaminen tiistaina 31.3. klo 16.00 – 17.00
tästä linkistä Teams -verkkotapaamiseen

Teams -verkkotapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mukaan pääset yllä olevista linkeistä. Jaattehan tietoa verkkotapaamisista seuroissa.

Päivittyvät tiedot ja ohjeistukset koronavirustilanteessa

Pyrimme päivittämään liiton nettisivuille ajankohtaista tietoa ja ohjeistusta jatkuvasti, Suosittelemme seuraamaan aktiivisesti liiton sekä Olympiakomitean päivittyvää tiedotusta.

Tästä liiton tiedotteeseen
Tästä Olympiakomitean sivuille

Olympiakomitean Help Desk

Olympiakomitean Help Desk tarjoaa apua ja tukea järjestötoiminnan kysymyksiin. Tästä Help Deskin yhteydenottolomakkeelle.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023