Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Lisenssit muuttuivat passeiksi; myynti alkanut

Passien, vanhalta nimeltään lisenssien, myynti on alkanut. Jokaisella seurassa luistelevalla tulee olla voimassa oleva ja oikean tasoinen luistelupassi.

Passeihin suositellaan yhdistettävän OP Sporttiturva-tapaturmavakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto. On tärkeää huomioida, että ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin

Uudet toimihenkilöpassit käyttöön

Kaudesta 2019-2020 alkaen Suomen Taitoluisteluliitto velvoittaa jokaista liiton jäsenseurassa toimivaa valmentajaa, ohjaajaa sekä liiton ja/tai ISU:n kilpailukalenterin kilpailussa toimivaa arvioijaa lunastamaan itselleen toimihenkilöpassin. Passin omaava henkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Lisätietoja Suomen Taitoluisteluliiton passeista löydät osoitteesta https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023