Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Korona-avustuksia lajiliitoille

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt erityisavustusta lajiliittojen 35 hankkeelle yhteensä 2 818 000 euroa. Avustus on tarkoitettu lajiliittojen ja niiden jäsenseurojen toiminnan turvaamiseen sekä toiminnan tehostamiseen ja kehittämiseen koronaepidemian aikana.

Suomen Taitoluisteluliiton hakemuksessa avustusta haettiin mahdollistamaan kotimaan taitoluistelukilpailujen läpivieminen ilman että järjestävä seura joutuisi koronasta johtuvien rajoitusten vuoksi taloudellisesti tappiolle. Samassa yhteydessä haetiin rahoitusta suoratoistolähetysten mahdollistamiseksi useammasta tapahtumasta.

Tautitilanteen maanlaajuisella kehittymisellä on merkittävä vaikutus niin harjoittelemiseen kuin kilpailemiseen. Tämä mielessä suunnittelemme kevään kilpailukalenteria ja toiveenamme on päästä julkaisemaan kalenteri ensi vuoden alussa.


Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023
Elokuun Sähkäri on ilmestynyt 4.8.2023