Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Keskeneräisten ohjaaja- ja valmentajakoulutusten loppuunsuorittaminen

Oletko osallistunut Taitoluisteluliiton järjestämään ohjaaja- tai valmentajakoulutukseen, mutta koulutus on jäänyt syystä tai toisesta kesken? Keskeneräiset ohjaaja- ja valmentajakoulutukset on nyt mahdollista suorittaa loppuun vuoden 2020 aikana. Tämän jälkeen kesken jääneet koulutukset hylätään, ja ne tulee käydä alusta.

Toimi näin, jos haluat suorittaa keskeneräisen koulutuksen loppuun:

Kerää kaikki sinulla oleva tieto, joka auttaa keskeneräisen koulutuksen loppuunsuorittamisen suunnittelussa. Vaadittuja tietoja ovat keskeneräisen koulutuksen nimi, milloin koulutus on ollut tai aloitettu, missä koulutus on pidetty ja mitkä osiot sinulla on koulutuksesta suorittamatta. Myös muusta tiedosta voi olla hyötyä suoritussuunnitelman tekemisessä.

Kun olet kerännyt oleelliset tiedot, käy täyttämässä ne lomakkeelle tästä linkistä. Keskeneräisten koulutusten tietoja voi ilmoittaa lomakkeella aina 31.7.2020 asti. Lomakkeen täyttäneisiin ollaan yhteydessä, ja sovitaan yksilöllinen suunnitelma koulutuksen loppuunsuorittamisesta.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023