Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Valmentajien täydennyskoulutus pe 5.10. Finlandia Trophyn yhteydessä

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää Finlandia Trophy Espoo 2018 -kilpailun yhteydessä valmentajien täydennyskoulutuksen. Perjantaina 5.10. klo 9-12 Espoo Metro Areenalla pidettävän koulutuksen teemana on Mentorointi valmentajien hyvinvoinnin tukemisen välineenä.

Koulutuksen tarkoituksena on vahvistaa valmentajien välistä vuorovaikutusta ja madaltaa kynnystä ammatillisen osaamisen jakamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Koulutus on avoin kaikille taitoluistelun (yksinluistelu, muodostelmaluistelu, jäätanssi) valmentajille ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Valmentaja ry:n kanssa ja kouluttajina toimivat Satu Kaski ja Sari Tuunainen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset ke 26.9. mennessä tästä linkistä.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023