Tiedotteet seuralle

Valmentajien täydennyskoulutus pe 5.10. Finlandia Trophyn yhteydessä

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää Finlandia Trophy Espoo 2018 -kilpailun yhteydessä valmentajien täydennyskoulutuksen. Perjantaina 5.10. klo 9-12 Espoo Metro Areenalla pidettävän koulutuksen teemana on Mentorointi valmentajien hyvinvoinnin tukemisen välineenä.

Koulutuksen tarkoituksena on vahvistaa valmentajien välistä vuorovaikutusta ja madaltaa kynnystä ammatillisen osaamisen jakamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Koulutus on avoin kaikille taitoluistelun (yksinluistelu, muodostelmaluistelu, jäätanssi) valmentajille ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Valmentaja ry:n kanssa ja kouluttajina toimivat Satu Kaski ja Sari Tuunainen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset ke 26.9. mennessä tästä linkistä.


Muodostelmaluistelun MM-kilpailut taloudellisesti plussalle – kisavieraista 97 prosenttia tyytyväisiä tapahtuman tunnelmaan 25.6.2019
Hanki Luistelu- tai toimihenkilöpassisi ajoissa, saat lippuedun Finlandia Trophy Espoo -tapahtumaan 14.6.2019