Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Hallitushaku kaudelle 2020-2022 avoinna

Haku Suomen Taitoluisteluliiton hallitukseen kaudelle 2020-2022 on nyt avattu.

Liittohallitus koostuu puheenjohtajasta ja sekä kahdeksasta jäsenestä. Puheenjohtaja valitaan kahden vuoden välein ja vuosittain erovuorossa on neljä liittohallituksen jäsentä. Hallituksen jäsenenä pääset linjaamaan Taitoluisteluliiton strategiaa sekä vaikuttamaan siihen, millainen on suomalaisen taitoluistelun tulevaisuus. Hallitus kokoontuu vuoden aikana noin 11 kertaa.

Kiinnostuitko?

Hallitustyöstä kiinnostuneet henkilöt voivat halutessaan kysyä lisätietoja hausta ehdollepanotoimikunnan puheenjohtaja Anna Kuusniemi-Laineelta, puh. 040 522 8761 tai sähköposti: puheenjohtaja@espoonjaataiturit.fi. Yhteydenotot puhelimitse mieluiten arkisin klo 16 jälkeen.

Taitoluisteluliiton jäsenseuroja pyydetään toimittamaan ehdotuksensa ehdollepanotoimikunnalle viimeistään sunnuntaina 6.10.2019 klo 21 mennessä.

Seurat voivat esittää parhaaksi katsomiaan ehdokkaita, jotka antavat suostumuksen tehtävään. Ehdokkailla olisi hyvä olla valmius liittohallituksen kokousten lisäksi osallistua säännölliseen työryhmätyöskentelyyn ja/tai liiton toimiston työn tukemiseen. Ehdollepanotoimikunta toivoo, että ehdokkaiden joukossa olisi taloushallinnon osaajia.

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät TÄÄLTÄ

Ehdollepanotoimikunta tekee ehdotuksen liittokokoukselle toimikunnan mielestä tehtävään parhaiten sopivista henkilöistä, mutta varsinaiset päätökset hallitukseen valittavista jäsenistä tekevät liiton jäsenseurat syysliittokokouksessa 23.11.2019.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023