Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Videokuvaaminen liiton myöntämissä kilpailuissa

Suomen Taitoluisteluliitto on tehnyt kaudelle 2019–2020 sopimukset taitoluistelukilpailujen videokuvaamisesta Nelonen Median (Ruutu+) ja YLE:n kanssa. Niissä kilpailuissa, jotka lähetetään edellämainittujen tv-kanavien välityksellä, on rajoitettu muuta videokuvaamista: muu ulkopuolinen taho ei saa jakaa kilpailutapahtumaa tai -suorituksia reaaliaikaisesti julkisessa kanavassa.

Muuta kuvaamisessa huomioitavaa

Muodostelmaluistelukilpailuissa saa joukkueen nimeämä edustaja videokuvata oman joukkueensa suorituksen. Järjestäjä osoittaa videokuvaajalle paikan, jossa kuvauksen voi suorittaa niin, että se ei häiritse muita katsojia. Kuvaajalla tulee olla näkyvissä järjestävän seuran myöntämä kuvauslupa (akkreditointikortti).

Yksinluistelun ja jäätanssin kilpailuissa valmentajan nimeämä videokuvaaja voi kuvata oman seuran luistelijoiden suoritukset. Järjestäjä osoittaa videokuvaajalle paikan, jossa kuvauksen voi suorittaa niin, että se ei häiritse muita katsojia. Kuvaajalla tulee olla näkyvissä järjestävän seuran myöntämä kuvauslupa (akkreditointikortti).

Valokuvaus on sallittua katsomosta omalta paikalta niin, ettei se häiritse muuta yleisöä. Lisäksi kilpailun järjestäjä osoittaa kuvauspaikat jään reunalta akkreditoituneille valokuvaajille.

Liiton televisioitavat/suoratoistettavat kilpailut löytyvät osoitteesta www.skatingfinland.fi/live.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023