Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Taitoluistelun uudet nettisivut avattu

Suomen Taitoluisteluliiton uudet nettisivut on nyt avattu ja vanhat, vuosia hyvin palvelleet sivut ovat siirtyneet historiaan!

Projektimme alkoi elokuussa lomien jälkeen, jolloin koko liiton toimisto ja sivuston toimittaneen Avalonin Kati, Eero ja Anu istuimme alas ja aloimme miettimään mitä haluamme uusilta sivuiltamme. Kuka on asiakkaamme? Kenelle haluamme kertoa toiminnastamme? Miten saamme lajin pariin uusia asiakkaita? Miten saamme informaation jaettua jo olemassa oleville asiakkaille? Miten sivut pysyvät siisteinä ja luettavina? Miten sieltä kukaan löytää mitään?

Anu alkoi rakentaa yhteisen iltapäivän ja toiveidemme pohjalta sivustoa, joka oli melko lailla valmis syyskuun puolivälissä. Tässä vaiheessa Valo-talossa toimivan Dataladun Kalle ja Kari haastattelivat meitä lisää, ja sovimme yhdessä miten ja millä aikataululla koodausta lähdetään tekemään. Datalatu on Radiokadulla toimivien seurojen ”hovi-IT-toimittaja”. Avoimia projekteja oli kertynyt sen verran, että tositoimiin taitoluistelun nettisivujen kanssa päästiin vasta lokakuun puolella.

Kun sivusto oli teknisesti valmis, alkoi se meidän kannaltamme vaativin osuus –  sisällön syöttäminen. Ja niin kuin aina, ruokahalu kasvaa syödessä. Haluttiin kalenteria (sortattavaa sellaista), palautelomaketta, seuroille omia sivuja tietojen syöttämiseen ja mitä vielä muuta!!!

Nettisivut ovat nyt auki. Ne eivät varmaankaan ole vielä täydelliset, mutta haluamme tehdä niistä sinulle, käyttäjälle toimivat. Toivomme, että tutustuessasi sivustoomme, annat meille palautetta. Mikä toimii, mikä on hukassa? Laita viestiä!

 


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023