Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Taitoluisteluliitto noudattaa Suomen hallituksen ohjeistusta koronavirukseen liittyen

Suomen Taitoluisteluliitto noudattaa Suomen hallituksen 12.3.2020 antamaa ohjeistusta koronavirukseen liittyen. Tiedonanto on luettavissa valtioneuvoston verkkosivulta.

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi

Ajankohtaiseksi taitoluisteluseurojen toiminnassa muodostuvat maalis-huhtikuussa järjestettävät kevätnäytökset. Yleisesti tapahtumien järjestämisestä Suomen hallitus suosittaa seuraavaa:

Hallituksen suositukset yleisötilaisuuksia varten

Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Valtion järjestämät isot seminaarit ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka.

Harrastustoiminnasta Suomen hallitus suosittaa seuraavaa:

Hallituksen suositukset lähikontakteihin

Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.  Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Kansalaisten tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta riskiryhmien kanssa asioidessa. Riskiryhmiin kuuluvat ikääntyneet tai perussairaat.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023