Yksityinen: Tiedotteet seuralle

OKM:n korona-avustukset seuroille haettavissa 30.4.–14.5.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee koronatilanteessa paikallisia liikunta- ja urheiluseuroja sekä liikunnan koulutuskeskuksia erityisavustuksilla. Avustushaku alkaa 30. huhtikuuta ja päättyy 14. toukokuuta.

Seuraavat avustukset ovat haettavissa:

Korona-avustukset liikunta- ja urheiluseuroille

Avustuksen tavoitteena on lievittää koronaviruspandemian seurauksena aiheutuneita taloudellisia menetyksiä ja turvata järjestöjen toimintakykyä poikkeustilanteessa.

Korona-avustus paikallisten liikunta- ja urheiluseurojen vaihtoehtoisiin toimintatapoihin koronarajoitusten aikana

Erityisavustus on tarkoitettu liikunta- ja urheiluseuroille, jotta ne voivat järjestää toimintaansa ja palveluitaan tavallisesta poikkeavin tavoin. Toiminta voi olla esimerkiksi etä- tai digiohjausta tai etävalmennusta koronasta aiheutuneiden toimintarajoitusten aikana.

Korona-avustukset valtakunnallisille liikunnan koulutuskeskuksille vapaan sivistystyön osalta

Avustuksella turvataan liikunnan koulutuskeskusten toimintaedellytyksiä ja varmistetaan toiminnan jatkuminen mahdollisimman joustavasti poikkeustilanteen päätyttyä.

Korona-avustukset urheilun ylimmän ja divisioonatason keskeytyneille kilpasarjoille sekä sarjoja organisoiville lajiliitoille

Avustus on tarkoitettu kansallisten pääsarjojen organisoinnista vastaaville liigoille ja lajiliitoille, joiden sarjoissa pelaa lainsäädännön nojalla ammattiurheilijoiksi katsottavia henkilöitä.

Yksityiskohtaiset tiedot ja hakuohjeet opetus- ja kulttuuriministeriön sivulta https://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tukea-liikunta-ja-urheiluseuroille-seka-liikunnan-koulutuskeskuksille-koronapandemian-haittojen-lieventamiseksi


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023