Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Vierumäen leiritykset kaudella 2023-2024

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Suomen Urheiluopisto käynnisti syksyllä 2016 yhteistyössä Taitoluisteluliiton kanssa mittavan yläkouluvalmennuksen ohjelman 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille.  

Toisen asteen leiritys puolestaan on tarkoitettu lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville tavoitteellisille taitoluistelijoille. Leiritykseen voivat hakea SM- tai kansalliset juniori- tai seniorisarjassa luistelevat urheilijat. 

Haut leirityksiin umpeutuu toukokuun lopussa. Lisätiedot yläkoulu- ja 2. asteen leirityksistä sekä PRO-leiristä.    


Kysely seuroille taloudellisen tuen käytänteistä 25.5.2023
Toukokuun Sähkäri on ilmestynyt 3.5.2023