Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Vuorovaikutuskoulutusta verkossa

Vuorovaikutuskoulutusten kiertue päättyy verkkokoulutukseen!

Suomen Taitoluisteluliitto järjesti kuusi vuorovaikutuskoulutusta ympäri Suomen elo-syyskuussa. Koulutukset kokosivat yhteensä lähes 250 osallistujaa keskustelemaan vuorovaikutuksen merkityksestä ja antamaan neuvoja siihen,  miten voisimme sitä parantaa. Mukana on ollut ohjaajia ja valmentajia, seurojen työntekijöitä ja vapaaehtoisia, hallitusten jäseniä, arvioijia sekä liiton työntekijöitä.

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen harmittavan moni joutui perumaan osallistumisensa koulutuksiin. Haluammekin tarjota vielä kaikille heille, kuin myös kaikille muille halukkaille, mahdollisuuden osallistua 29.9. järjestettävään verkkokoulutukseen!

Toteutus verkon välityksellä tuo tiettyjä rajoituksia itse koulutuksen vuorovaikutukselliseen osuuteen, mutta aihesisällöltään koulutus toteutetaan muun kiertueen kaltaisena. Kouluttaijina toimivat vuorovaikutuksen ja ihmissuhdetyön kokeneet ammattilaiset Nina Mansikka ja Tuija Eloranta (Esittelyt Nina Mansikka ja Tuija Eloranta)

Koulutus järjestetään tiistaina 29.9. klo 17.00 – 20.30. 

Voit ilmoittautua verkkokoulutukseen tästä.
Ilmoittautuminen päättyy 28.9. klo 21.					

				
				
Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023