Yksityinen: Tiedotteet seuralle

CoachTools – maksuton apu etävalmennukseen

Taitoluisteluseurat ovat tässä poikkeuksellisessa tilanteessa taipuneet mitä erilaisempiin etävalmennustapoihin. Valmennusta on toteutettu mm. Zoomin, Teamsin ja Facebookin välityksellä. Nyt kaikilla taitoluisteluseuroilla on mahdollisuus ottaa maksutta käyttöön helppo ja kätevä CoachTools- järjestelmä. Järjestelmän avulla voit helpottaa etävalmennusta mm. suunnittelun, harjoitusten jakamisen sekä palautteenannon ja -saamisen osalta.

CoachTools tarjoaa järjestelmän taitoluisteluseurojen käyttöön veloituksetta. Tämän jälkeen seurat voivat sitoumuksetta tehdä päätöksen järjestelmän jatkokäytöstä maksullisena tai lopettaa järjestelmän käytön.

Asiasta kiinnostuneille seuroille järjestetään CoachTools-info torstaina 7.5. klo 10.00-11.00 tai perjantaina 8.5. klo 12.00-13.00. Tilaisuudet vetää CoachToolsin kouluttaja. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta 6.5. mennessä. Esittelytilaisuuteen osallistuminen ei sido seuraa järjestelmän käyttöönottoon. Järjestelmään voit halutessasi tutustua ennakkoon CoachTools nettisivuilta.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023