Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Seuratuen 2018 haku on auennut

Tiedoksi taitoluisteluseuroille

OKM:n myöntämän Seuratuen haku on auennut vuodelle 2018. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää valtakunnallista seuratukea jaetaan neljä (4) miljoonaa euroa vuodelle 2018, mikäli eduskunta vahvistaa esityksen.

Haku on avattu OKM:n sivuilla (http://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-) 13.11.2017. Hakuaika päättyy 15.12.2017.

Pienin haettava summa on 2500 € ja suurin haettava summa 15 000 €. Seuratukea haetaan sähköisesti Seuraverkossa osoitteessa www.seuraverkko.fi. Tunnukset kannattaa luoda valmiiksi palveluun vaikka heti, jos niitä ei ole aikaisemmin seuralle tehty.

Seuratuen tarkat hakuohjeet ja -kriteerit on julkaistu ministeriön sekä Seuraverkon sivuilla. Hakemus tulee lähettää sähköisesti 15.12.2017 klo 16.15 mennessä. Lähetys on hakijan vastuulla.

Seuratukea jo 2017 saanut kaksivuotinen hanke tulee raportoida erikseen Seuraverkossa hankkeen lisätietokentässä.

Perusohjeet

  • Haku avattu 13.11.2017 ja haku päättyy 15.12.2017 kello 16.15 Seuraverkossa, www.seuraverkko.fi.
  • Seura hakee Seuraverkkoon käyttäjätunnukset.
  • Seura täyttää Seuraverkkoon ”Seuran perustiedot” (mahdollista tehdä milloin vain)
  • Perustietojen täyttämisen lisäksi Seuraverkossa luodaan Seuratuki-hakemus (aloitetun hakemuksen voi tallentaa ja jatkaa sen täyttämistä hakuajan päättymiseen saakka)
  • Haku tapahtuu vain sähköisesti, mitään hakemuspapereita ei lähetetä postissa.
  • Asioiden hoitaminen on hakijan vastuulla: Lue ohjeet ja hakukriteerit huolellisesti, tee hakemus ajoissa, tutustu seuraverkkoon ajoissa, hae seurasi tunnukset ajoissa!
  • Seuratuen kriteerit ja hakuohjeet osoitteesta: http://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

Liikunnan aluejärjestöt järjestävät tuen hakuun liittyviä koulutustilaisuuksia marras-joulukuussa. Lisätietoja tilaisuuksista löytyy oman alueen aluejärjestön nettisivuilta.

Hakemusten sparrauksessa apuna hakuajan aikana toimivat Liikunnan aluejärjestöjen Seurakehittäjät sekä STLL:n Aluepäälliköt. Mikäli seuranne suunnittelee tuen hakemista, olettehan hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä yhteydessä valitsemaanne sparraajaan.

Menestystä tuen hakuun!

Lisätietoja: Eeva Sunnari eeva.sunnari@stll.fi / 040 575 3033


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023