Yksityinen: Tiedotteet seuralle

OKM yleisavustukset liikuntaa edistäville järjestöille myönnetty

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko on myöntänyt 41 830 000 euroa yleisavustuksina valtakunnallisille ja alueellisille sekä muille liikuntaa edistäville järjestöille.

Lajiliitoille myönnettiin avustusta lähes 23,5 miljoonaa euroa, josta Suomen Taitoluisteluliitolle myönnetty summa oli suuruudeltaan 412 500 euroa. Avustuksella on merkittävä vaikutus liiton operatiivisen toiminnan toteutumiseen siinä laajudessa, kuin se vuosittain toimintasuunnitelmassa esitetään.

  • Tavoitteenamme on raskaan pandemia vuoden jälkeen keskittyä siihen, että toimintamme jatkuu suunnittelusti. Erityisen tärkeää on pyrkiä pitämään lapset ja nuoret lajin parissa. Meidän ei sovi kuitenkaan unohtaa sitä valtavaa määrää aikuisharrastajia, jotka nyt kärsivät koronan aiheuttamista rajoituksista ympäri Suomea , Taitoluisteluliton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo toteaa.

Kauden päätteeksi järjestöjen tulee raportoida Opetus-ja kulttuuriministeriölle siitä, miten myönnetty avustus on käytetty.

Opetus-ja kulttuuriministeriön tiedote


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023