Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Muodostelmaluisteluvalmentajien Open House 13.12. Kaarinassa ja yksinluisteluvalmentajien täydennyskoulutus 28.12. Vierumäellä

Taitoluisteluliiton aktiivinen koulutusvuosi huipentuu kahteen koulutukseen, joista ensimmäinen on suunnattu muodostelmaluisteluvalmentajille ja toinen yksinluisteluvalmentajille.

Muodostelmaluisteluvalmentajien Open House -kiertueen toinen osa pidetään keskiviikkona 13.12. klo 17.30-21 Kaarinan jäähallissa. Tule seuraamaan SM-juniorijoukkue Dream Edgesin harjoituksia Siiri Eskelisen valmennustiimin vetämänä. Asiantuntijaosuudessa keskustellaan Mika Saarelaisen johdolla siitä, missä tahdissa Suomi on mukana kansainvälisen muodostelmaluistelun kehityksessä – mikä on kohdallaan, mitä pitää tehdä paremmin. Tervetuloa! Ilmoittautumiset ma 11.12. (klo 23.59) mennessä tästä

Vierumäellä pidettävän yksinluistelun maajoukkueleirin yhteydessä järjestetään torstaina 28.12. klo 9-18 valmentajien täydennyskoulutus. Koulutuksessa valmentajat pääsevät perehtymään lajitekniikkaan Marina Kudriyatsevan vetämien jääharjoitusten välityksellä, paneutumaan Terhi Lehtoviidan kanssa valmentajien työhyvinvointiin sekä tutustumaan rotaatio-oheisharjoitteluun Nuriya Pirogovan johdolla. Tervetuloa! Lisätietoja ja ilmoittautumiset ma 18.12. mennessä tästä

 


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023