Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Vanhemmille webinaari: kuinka tuen lastani luisteluharrastuksessa

Lasten harrastamisessa pätee kuuluisa kolmen koon sääntö: kuljeta, kustanna ja kannusta. Vaan helppoa ei urheilevan vanhemman rooli siltikään aina ole. Oman paikan ja oikeiden sanojen löytäminen vaikeina hetkinä voi olla haastavampaa kuin kuvittelemmekaan.

Suomen Taitoluisteluliitto haluaa osaltaan auttaa vanhempia löytämään sopivan tavan olla läsnä lapsen harrastamisessa. Liitto järjestää taitoluistelevien lasten vanhemmille maksuttoman webinaarin, jossa pohditaan aihetta teemalla ”kotikenttäetu – etu vai haitta.”

Webinaari järjestetään 10.9. klo 18–20.
Moderaattorina ja luennoitsijana toimii kokenut mentori-valmentaja ”Coach Kari” Kari Helander.

Webinaarikoulutus on tarkoitettu liiton jäsenseuroissa luistelevien lasten vanhemmille.

Ilmoittautumiset https://www.lyyti.fi/reg/Webinaari_vanhemmille_1092020_9127


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023