Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa
Liittoon nimitetty Kilpailupäällikkö ja Kehityspäällikkö

Anne Fagerström on nimitetty 1.2.2017 alkaen Kilpailupäälliköksi. Anne on työskennellyt liiton palveluksessa huimat 12 vuotta ja on taitoluistelun todellinen moniosaaja. Hän on kävelevä sääntökirja, tuntee yksinluistelun testijärjestelmät kuin omat taskunsa. Ilman Annea moni kilpailuja järjestävä seura olisi vuosien saatossa ollut tuloslaskennan kanssa melkoisessa pulassa! Anne jatkaa työtään kilpailuasioiden ja sääntöjen viidakossa, työskennellen tiiviisti niin hänen apunaan olevien työryhmien kuin liiton kehityspäällikönkin kanssa.

Eeva Sunnari on nimitetty 1.2.2017 alkaen Kehityspäälliköksi. Eeva aloitti liiton palveluksessa kevällä 2016 projektipäällikkönä ja hänen vastullaan oli ”Koko Suomi Luistelee”-projekti, joka on osana Suomi100- juhlavuotta. Eevan vastaa  jatkossa koko liiton koulutustarjonnan kehittämisestä, työskennellen läheisesti liiton valmennuspäällikkön ja kilpailupäällikön kanssa. Tämän lisäksi aluetoiminnan ja seuratyön kehittäminen kuuluvat  Eevan vastuualueelle.

Onnea ja menestystä Anne ja Eeva!

Outi Wuorenheimo
Toiminnanjohtaja


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023