Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset 2018

Vuoden 2018 ohjaaja- ja valmentajakoulutusten ajankohdat ja paikat ilmoittautumislinkkeineen on päivitetty STLL:n koulutuskalenteriin.

Ohjaajakoulutusten osalta on tulossa vielä lähiaikoina lisäyksiä. Toukokuulle on suunnitteilla toinen Luistelukouluohjaajan koulutus Riihimäelle. Lisäksi Luistelun Ohjauksen Perusteet -koulutusta suunnitellaan Ouluun elokuulle ja Helsinkiin syyskuulle. Tarkemmat tiedot päivitetään koulutuskalenteriin heti yksityiskohtien varmistuttua.

Valmentajakoulutuksissa vuonna 2018 on tarjolla I-tason valmentajakoulutus (ilmoittautumiset 12.3. mennessä) ja III-tason valmentajakoulutus (ilmoittautumiset 12.2. mennessä) . Lisätietoja: www.stll.fi/liitto/koulutukset/ohjaaja-ja-valmentajakoulutus/


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023