Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Vuoden 2018 Seuratukipäätökset julkaistu

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkaissut vuoden 2018 Seuratukipäätökset.

Seuratukihakemuksia saapui ministeriöön yhteensä 672 kpl ja tukea myönnettiin kaikkiaan 403 hankkeelle neljä miljoonaa euroa. Taitoluisteluseurojen hankkeille tukea myönnettiin lähes 150 000 euroa, mikä on 34% enemmän kuin viime vuonna.

On upeaa, miten innovatiivisia ja kehityshaluisia taitoluisteluseuramme ovat. Seuratuen avulla käynnistyvien hankkeiden myötä suomalaista taitoluistelua kehitetään jälleen suurin harppauksin eteenpäin”, Suomen Taitoluisteluliiton kehityspäällikkö Eeva Sunnari iloitsee.

Lämpimät onnittelut Espoon Jäätaiturit ry, Helsingfors Skridskoklubb rf, Jyväskylän Taitoluisteluseura ry, Kuopion Luisteluseura ry, Lahden Taitoluistelijat ry, Mäntsälän Jäätaiturit ry, Paraisten Sport ry / taitoluistelujaos, Rauman Taitoluistelijat, Riihimäen Jäätaiturit ry, Rovaniemen Taitoluistelijat ry, Saimaan Muodostelmaluistelijat ry, Turun Riennon Taitoluistelu ry, Vihdin Taitoluistelijat ry sekä VG-62 ry! Lue lisää

Lista tuensaajista


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023