Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Yhteinäinen jäsenpalvelurekisteri seurojen ja liiton käyttöön

Suomen Taitoluisteluliitto on tehnyt sopimuksen Hoika Oy:n kanssa Hoika jäsenpalvelurekisterin käyttöön otosta. Liitolla ja sen jäsenseuroilla on ollut tarve yhtenäiselle digitaaliselle jäsenpalveluratkaisulle.

Tahtotila on ollut tehostaa liiton ja seurojen yhteistyötä eri tasoilla.

Niin liitolla kuin seuroillakin on käytössään useita eri palveluita. Hoikan avulla saamme käyttöön työkalun, joka mahdollistaa useita eri toimintoja ja vähentää järjestelmien ja manuaalisen työn määrää. Liitto rakentaa Hoikaan jäsenrekisterin alle mm. yksinluistelun testirekisterin, jolloin voidaan luopua mm. paperisista testipasseista. Tämä on tarkoitus ottaa käyttöön viimeistään syksyllä 2019.

Liiton sopimus mahdollistaa seuroille joko laajan tai suppean Hoika palvelun käyttöönoton.

Suppealla versiolla, jonka seurat saavat käyttöönsä veloituksetta,  voidaan hoitaa yhteistyötä liiton kanssa lähinnä lisenssien ja urheilijoiden hallinnan suhteen.

Laaja jäsenpalvelu mahdollistaa seuran operatiivisen toiminnan pyörittämisen kuten mm. jäsenrekisterin ylläpidon, viestinnän, koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautumiset sekä laskutuksen . Seurat voivat antaa oikeuksia omille toimijoilleen, kuten esimerkiksi joukkueenjohtajille, jotta nämä pääsevät hallinnoimaan ja viestimään omille ryhmilleen. Laajan version kuukausimaksu on seuran koosta riippuen 25€-45€/kk.

Seuratoimijat tullaan kouluttamaan Hoikan käyttöön syksyn aikana. Lisätietoja Hoikan ominaisuuksista ja hyödyistä seuralle saat joko  Minna Ferneliukselta tai Outi Wuorenheimolta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme, miten sinä saat tehostettua seurasi päivittäisiä toimia Hoikan avulla!

 

 

 

 


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023