Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Kansainvälinen huippuseminaari valmentajille MM-kilpailun yhteydessä

Ilmoittaudu mukaan Suomen Taitoluisteluliiton ja taitoluistelun MM2017-kilpailuiden yhteistyössä järjestämään vammojen ennaltaehkäisyyn keskittyvään kansainväliseen huippuseminaariin. Seminaari pidetään tiistaina 28.3.2017 klo 8.30-18 Helsingissä. Seminaarissa puhujina muun muassa Sandra Dubravcic-Simunjak (Research findings for figure skating injuries – lääkäri / ISU / Medical Commission, CRO), Signe Ronka (Sport Specific Off-Ice Training & Injury Prevention – Flexafit Figure Skater Bootcamp Inc. / Editor-in- Chief / Publisher Figure Skater Fitness Magazine, CAN), Veli Sipilä (How skaters’ immediate access to physical therapy can prevent long term dysfunctions – Orthosport Physical Therapy Center Inc., USA), Kiira Korpi (Skater’s perspective to the topic, FIN) ja monet muut asiantuntijat.

Seminaarin hinta on 150 €.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 17.3.2017 mennessä  www.helsinki2017.com/seminar


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023