Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Suomen Taitoluisteluliiton yhteistyökumppani Team Place toimittaa seuravaatteet vaivattomasti ja nopeasti

Suomen Taitoluisteluliiton yhteistyökumppani Team Place toimii muodostelmamaajoukkueiden yhteistyökumppanina ja toimittaa joukkueille yhtenäiset treeniasut kansainvälisiin kilpailuihin.

Team Place tarjoaa erityisesti urheiluseuroille kehitetyn ja räätälöidyn verkkokauppapalvelun, jonka kautta seurojen  jäsenet pystyvät ostamaan seuravaatteensa vaivattomasti ja nopeasti. Verkkokauppa palvelee asiakkaita Suomessa maanlaajuisesti. Palvelu helpottaa erityisesti seuratoimijoiden työtä.

Mallisto on monipuolinen ja tuotevalikoima on rakennettu erityisesti ajatellen taitoluistelijoiden, voimistelijoiden ja cheerleadereiden tarpeita. Tuotevalikoima kattaa harjoittelussa käytettävät perustuotteet sekä muun muassa vapaa-ajan ulkoilutakit, housut ja tuulipuvut. Toimitamme vaatteet asiakkaan toivomilla logopainatuksilla ja teksteillä. Tuotevalikoimaa täydentää Eastpakin huippulaatuiset laukut ja reput. Lisäksi toimitamme muiden tuotemerkkien kuten Fruit of the Loom, B&C, Harvest, Clique yms. tuotteita asiakkaiden tilauksesta.

Hyvästä yhteistyöstä esimerkkinä Olarin Voimistelijoiden ja Helsingfors Skridskoklubbin verkkokauppa:

http://www.teamplace.fi/ovo/
http://www.teamplace.fi/hsk

Päämääränä on helpottaa seuratoimijoiden työtaakkaa, ja mahdollistaa tuotteiden tilaus perheille silloin kun tuotteille on tarvetta. Verkkokaupan käytöstä ei koidu kuluja seuralle.

Team Place katalogi 2017
Miten saan palvelun meidän seuralle


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023