Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Taitoluisteluliiton syysliittokokous ja seuraseminaari 28.11.

Hyvät Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurojen edustajat,

Suomen Taitoluisteluliiton syysliittokokous ja sitä edeltävä seuraseminaari järjestetään Helsingissä lauantaina 28.11.2020 (Valo Work&Hotel). Tämänhetkinen (23.10.2020) suunnitelma on järjestää seuraseminaari ja liittokokous perinteisellä tavalla: kasvotusten, mutta turvavälit huomioiden. Seuraamme luonnollisesti annettuja suosituksia ja määräyksiä ja teemme lopulliset kokousjärjestelyt lähempänä ajankohtaa.

Syysliittokokouksessa käsitellään Suomen Taitoluisteluliiton toimintasääntöjen 15§ Syysliittokokous mukaiset asiat. Mikäli jäsenseuroilla on ehdotuksia liittokokouksessa käsiteltävistä asioista, on ne lähetettävä liittohallitukselle kolme (3) viikkoa ennen kokousta eli viimeistään 7.11.2020.

Tarkempaa tietoa kokouksesta, kuten hallitusvalinnoista, sekä ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta https://www.stll.fi/liitto/liittokokoukset/2020-syysliittokokous/

Seurojen edustajille on lähetetty aiheesta tietoa.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023