Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Valmentajille webinaari: kuinka valmentajat ja vanhemmat voivat olla ylivoimaisia yhdessä

Suomen Taitoluisteluliitto jatkaa erinomaisten koulutusten järjestämistä. Tällä kertaa keskustellaan webinaarin muodossa aiheesta ”Kuinka valmentajat ja vanhemmat voivat olla ylivoimaisia yhdessä.” Asia, joka nousi pinnalle myös liiton teettämässä lajikulttuurikyselyssä syksyllä 2019.

Toivomme, että mahdollisimman moni jäsenseuramme valmentaja osallistuu tähän maksuttomaan webinaariin, joka järjestetään 8.9.2020 klo 12–14. Keskustelun vetäjänä toimii Coach Kari eli kokenut mentori & valmentaja Kari Helander.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot https://www.lyyti.fi/reg/Valmentajien_taydennyskoulutus_892020_8202

HUOM! Luistelijoiden vanhemmille on tulossa myös vastaavanlaista koulutusta. Seuraathan www-sivujamme ja some-kanaviamme.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023