Tiedotteet seuralle

Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa

Sanna Vuorinen aloittaa Suomen Taitoluisteluliiton seuratoiminnan kehittäjänä 4.3.2019. Vuorinen siirtyy tehtäväänsä Etelä-Vantaan taitoluistelijoiden toiminnanjohtajan paikalta missä hän työskenteli vuodesta 2015. Ennen tätä hän oli vastaavassa roolissa usean vuoden ajan Nurmijärven taitoluistelijoissa.

Vuorinen kuvaa itseään positiiviseksi ja innokkaaksi seuratoiminnan moniosaajaksi. Hän on ehtinyt olla mukana seuratoiminnassa monessa roolissa niin luistelijana, vanhempana, vapaaehtoistoimijana kuin työntekijänäkin. Vuorinen on toiminut liiton tehtävissä aiemmin kouluttajan roolissa – tehtävä jota hän nyt pääsee kehittämään uuden roolinsa puolesta.

Toivotamme kaikki Sannan lämpimästi tervetulleeksi!


Kysely taitoluistelun lajikulttuurista 22.3.2019
Taitoluisteluliiton Kevätliittokokous 27.4.2019 11.3.2019