Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Passikausi muuttuu kaudesta 2020–2021 alkaen

Taitoluisteluliitto on päättänyt siirtää passikauden tukemaan seurojen luonnollista toimintakautta. Harjoitusryhmien muutokset ja mahdolliset seurasiirrot tehdään yleensä kilpailukauden päätyttyä keväällä, joten uusi passikausi tulee mukailemaan paremmin tätä rytmiä.

Passikausi on jatkossa 1.5.–30.4., mutta ylimenoajan vuoksi kaudelle 2019–2020 hankitut passit ovat voimassa 30.6.2020 saakka.

Passikauden muutos auttaa seuroja käytännön toiminnassa merkittävästi, sillä luistelukouluista kehitysryhmiin / harrasteryhmistä kilparyhmiin siirtyvien luistelijoiden passit ja vakuutusasiat ovat kunnossa heti uuteen kauteen siirryttäessä. Mikäli luistelija siirtyy toiseen seuraan, saadaan jäsentietorekisteri saman tien ajan tasalle. Seurasta toiseen siirtyvä luistelija ostaa Hoikasta passin vanhaan seuraansa. Järjestelmässä tehtävän seurasiirron kautta varmistetaan, että seurasiirtoon ei ole mitään estettä.

Lisätietoja Minna Fernelius.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023