Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Vastaa syrjintäkyselyyn

Suomen Taitoluisteluliitto osallistuu Jyväskylän yliopiston kolmivuotiseen PREACT -hankkeeseen, jonka tarkoitus on selvitellä suomalaisen kilpa- ja harrasteliikunnan syrjinnän ja häirinnän ilmiöitä, syrjinnän seurauksia ja käytänteitä, joilla näitä ilmiöitä olisi mahdollista ehkäistä.PREACT-hankkeessa on tarkoitus tutkia kiusaamista ja muuta syrjintää (mikä sisältää myös sukupuoleen perustuvan ja seksuaalisen häirinnän). Tutkimus tehdään suomalaisissa lajiliitoissa ja seuroissa nimettömän kyselyn avulla sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen, sarjatasoon tai lajiin katsomatta. Tarkoituksena on tutkia kilpaurheilijoita, harrasteliikkujia, valmentajia ja ohjaajia.

Suomen Taitoluisteluliitossa tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustamme yli 13-vuotiaita seurojemme jäseniä vastaamaan kyselyyn. Kysely on vastattavissa 2.11.2018 saakka. Jaathan viestiä eteen päin omissa sidosryhmissäsi.

Kyselylinkit ja lisätietoa TÄÄLTÄ.


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023