Yksityinen: Tiedotteet seuralle

Päivitettyä tietoa kilpailemisesta

Suomen hallitus päättää tänään uusista rajoituksista ja toimista, joilla se pyrkii rajoittamaan koronaviruksen uuden muunnoksen leviämistä Suomessa. On myös odotettavaa, että lasten ja nuorten harrastamiseen liittyviä linjauksia päivitetään vielä tämän kuun aikana, jolloin tiedämme, miten se vaikuttaa 15. tammikuuta julkaisemaamme kevään kilpailukalenteriin. 

Olemme kuitenkin jo nyt todenneet, että helmikuussa ei liiton kilpailuja vielä voida järjestää.  

Koronarajoitukset harjoittelussa ovat tuoneet suuria haasteita osalle urheilijoista, eikä kilpaileminen tunnu kaikista järkevältä. Toiveita kilpailujen järjestämiselle kuitenkin on, ja tätä tahtotilaa Taitoluisteluliitto pyrkii toteuttamaan. 

Samassa yhteydessä kun kilpailukalenterin rakennetta tarkastellaan, tullaan myös keskustelemaan siitä, mitä arvoja kevään aikana järjestettävissä kilpailuissa on jaossa. Tiedotamme jäsenistöämme asiasta mahdollisimman pian, heti kun se on mahdollista. 

Myös kutsukilpailujen ilmoittamisaikataulua tullaan päivittämään. 
 


Suomen Taitoluisteluliitto on nyt Suomen Kaunoluisteluliitto 1.4.2024
Elokuun Sähkäri nro 2 31.8.2023