Tiedotteet seuralle

Tallenteet 8.9 ja 10.9 webinaareista saatavilla

Taitoluisteluliiton tekemässä lajikulttuuritutkimuksessa valmentajien ylivoimaisesti suurin osa haasteista oli lähtöisin vanhemmista.

Taitoluisteluliitto järjesti tiistaina 8.9.2020 valmentajille suunnatun maksuttoman webinaarin teemalla ”Valmentaja & vanhempi – erikseen erinomaisia, yhdessä ylivoimaisia.” Millä tavalla vanhemmat ja valmentajat pääsevät paremmalle vuorovaikutustasolle lapsen ja nuoren harrastuksen tiimoilla? Webinaari on katsottavissa YouTube-kanavaltamme.

Torstaina 10.9. vastaava webinaari järjestettiin vanhemmille teemalla ”Kotikenttäetu – etu vai haitta.” Millaisen kotikenttäedun sinä annat lapsellesi ja kuinka tukea lapsen urheiluharrastusta oikein? Tämäkin webinaari on katsottavissa Youtube-kanavaltamme.


Syyskuun Sähkäri 28.9.2021
Elokuun Sähkäri 26.8.2021