Lisenssit

Lisenssikausi 1.7.2017-30.6.2018 (lisenssit myynnissä alkaen ke 21.6.2017)

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi, joka sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu-lehden. Lisensseihin on mahdollista yhdistää Pohjolan tapaturmavakuutus, Sporttiturva.

Ostaessasi vakuutuksettoman harrastaja- tai kilpailulisenssin, tarkista että oman vakuutuksesi kattavuus on vähintään samalla tasolla kuin vastaava Pohjolan tapaturmavakuutus Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin.

Luistelijan seuravaihdokset kilpailukauden aikana tulee ilmoittaa välittömästi sähköpostilla osoitteeseen office@stll.fi.

Seuratieto tulee vaihtaa Suomisportiin luistelijan lisenssiin.

Päivitys: Kauden 2017-2018 lisenssien seuratietoa ei tarvitse enää vaihtaa lisenssiin. Seuran vaihduttua kauden 2018-2019 lisenssiin merkitään oston yhteydessä uusi seura.

LISENSSIEN MUUTOKSET JA KORJAUKSET:

Lisenssiä voi korottaa (esim. jos lapsi siirtyy harrastajasta kilpasarjaan) itsenäisesti Suomisportissa. Kirjaudu tunnuksillasi Suomisportiin ja valitse lisenssi, jonka tarvitset. Järjestelmä huomioi jo aiemmin ostamasi lisenssin, ja maksat lisenssin korotuksesta vain kahden lisenssin erotuksen.

Erillistä kevään leirivakuutusta ei tänä vuonna tule myyntiin.
Jos vaihdat keväällä harjoittelu- ja kilpailutasoa, voit luistella lisenssikauden loppuun kauden 2017-2018 lisenssillä, jonka olet jo ostanut kaudelle.
Uuden sarjan harjoittelu- ja kilpailutarvetta vastaava lisenssi (ja vakuutus) ostetaan 2018-2019 lisenssiin, jotka tulevat voimaan heinäkuun alussa 2018.

Lisätietoja liiton toimistolta Minna Fernelius

 

STLL:n lisenssit kaudelle 2017-2018

 Lisenssi

Tapaturma-vakuutus (tuoteseloste)

Yksin- ja pariluistelu
sekä jäätanssi

Muodostelma-luistelu

Hinta lisenssi

Hinta Sportti-turva €

Hinta yhteensä

Kilpailulisenssi +
Sporttiturva A: synt. 1998 tai aiemmin SM-seniorit, SM-juniorit, Seniorit, Juniorit, Aluejuniorit SM-seniorit, SM-juniorit 55 140 195
Kilpailulisenssi + Sporttiturva B1: synt. 1.1.1999 – 30.6.2005 SM-seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit, Seniorit, Juniorit,  Noviisit, Debytantit, Aluejuniorit, Aluenoviisit, Aluedebytantit SM-seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit, Minorit 55 110 165
Kilpailulisenssi + Sporttiturva B2: synt. 1.7.2005 tai myöh. SM-seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Silmut, Aluejuniorit, Aluenoviisit, Aluedebytantit, Aluesilmut SM-noviisit, Minorit 55 110 165
Kilpailulisenssi + Sporttiturva HA: synt. v. 1998 tai aikaisemmin Aikuiset, Taitajat, Soveltava Luistelu (Special Olympics) Aikuiset, Seniorit, Juniorit, Masters 55 80 135
Kilpailulisenssi + Sporttiturva HN: synt. v. 1999 tai myöhemmin Taitajat, Minit, Tintit, Soveltava Luistelu (Special Olympics) Seniorit, Juniorit, Noviisit, Tulokkaat 55 60 115
Vakuutukseton kilpailulisenssi Kaikki kilpailevat, jotka käyttävät omaa tapaturmavakuutusta Kaikki kilpailevat, jotka käyttävät omaa tapaturmavakuutusta 70 70
Harrastelisenssi+ Sporttiturva HE Ei kilpailevat luistelijat Ei kilpailevat luistelijat 20 32 52
Harrastelisenssi Ei kilpailevat luistelijat, joilla on oma tapaturmavakuutus Ei kilpailevat luistelijat, joilla on oma tapaturmavakuutus 25 25

Luistelukoululisenssi (seurat vastaavat lisenssin hankinnasta)

Kaikki lajit

Vakuutuksellinen luistelukoululisenssi (nippulisenssi) Enintään 2 harjoituskertaa viikossa harjoittelevat, alle 15-vuotiaat Lisenssi lunastetaan
seuran kautta,
lisätietoja seurastasi
Vakuutukseton luistelukoululisenssi (nippulisenssi) Enintään 2 harjoituskertaa viikossa harjoittelevat, alle 15-vuotiaat Lisenssi lunastetaan
seuran kautta,
lisätietoja seurastasi

Ohjeet lisenssin ostoon:

1. Mene osoitteeseen http://www.suomisport.fi ja klikkaa sisään palveluun.

2. Aloittaaksesi tilin luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia yhteystietojasi.

3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilin luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilin luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa ’Luo tili’. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia tietojasi.

5. Luotuasi tilin näet oman profiilisi.

HUOM! Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa Suomisporttiin ostamaan lisenssiä, järjestelmä luo lisenssin haltijalle uuden Sportti-id:n. Mikäli lisenssin haltijalla on aikaisempina vuosina ostanut Taitoluisteluliiton lisenssin ja hänellä on jo olemassa oleva Sportti-id, päivittyy vanha numero lisenssin haltijan tietoihin viiveellä.

6. Aloita osto valitsemalla ’Osta lisenssi’.

7. Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot.

8. Hae laji, johon olet ensisijaisesti hankkimassa lisenssiä (Suomisportin kautta voit jatkossa hankkia lisenssejä myös muihin urheilulajeihin).

9. Palvelu tarjoaa sinulle sopivia lisenssejä, joista voit valita haluamasi vakuutuksellisen tai vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksettoman lisenssin valinta edellyttää, että sinulla on oma tapaturmavakuutus, joka kattaa urheiluharrastuksesi. Omasta tapaturmavakuutukseta huolimatta voit hankkia vakuutuksellisen lisenssin. Näin ollen henkilökohtaisen vakuutuksesi korvaussumma jää käyttämättömäksi tulevaisuuden varalle.

10. Valitse ensisijaisesti edustamasi seura.

11. Jos valitsit vakuutuksellisen lisenssin, valitse sinulle sopiva Sporttiturva.

12. Varmista vielä yhteenvedosta, että kaikki on kunnossa. Tarvittaessa pääset muuttamaan tekemiäsi valintoja klikkaamalla yhteenvedon kohtia. Kun kaikki on kunnossa, klikkaa ’Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan’. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

13. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu.

HUOM! Maksun välittäjänä toimii Maksuturva. Jos valitset laskuvaihtoehdon, maksuusi lisätään palvelussa näkyvä laskutuslisä. Valitessasi lasku- tai erämaksuvaihtoehdon, teet laskutussopimuksen Lindorffin ja Maksuturvan kanssa, et Suomen Taitoluisteluliiton kanssa.

14. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Kaikki lisenssit hankitaan vain Suomisport-palvelun kautta.