Uutiset

Saara Aalto tähdittää muodostelmaluistelun MM-kisojen avajaisnäytöstä

Muodostelmaluistelun MM-kilpailut käynnistyvät perjantaina 12. päivänä huhtikuuta Helsingin jäähallissa. Ennen lyhytohjelmakilpailua nähdään tapahtuman avajaisnäytös, jonka kirkkaimpana tähtenä esiintyy Saara Aalto.

Ison-Britannian Dancing On Ice -ohjelmassa hiljattain ihastuttanut Aalto esiintyy MM-yleisölle luistimilla yhdessä parinsa Hamish Gamanin kanssa. Kolmanneksi ohjelmassa sijoittunut pari on valmistellut avajaisia varten luisteluesityksen Aallon Dance Like Nobody’s Watching -kappaleeseen.

Loppuunmyydyn MM-tapahtuman avajaisissa esiintyy lisäksi 150 suomalaista luistelijaa, joiden menoa siivittää musiikkipitoinen valoshow ja tapahtumia myös reilusti jään pinnan yläpuolella.

Avajaisnäytöksen jälkeen 24 muodostelmaluistelujoukkuetta, 20 maasta, kilpailee lyhytohjelmilla. Suomea kilpailussa edustavat Helsinki Rockettes ja Marigold IceUnity. Vuodesta 2000 lähtien järjestetyistä lajin MM-kilpailuista Suomi on napannut yhteensä 23 mitalia, joista yhdeksän on kultaista.

Yle televisioi MM-kilpailun; avajaisia voi seurata suorana Yle Areenasta.

MM2019-tapahtuman lisätiedot www.helsinki2019.fi

 

 


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023