Uutiset

Suomen Taitoluisteluliiton muutosneuvottelut ovat päättyneet

Suomen Taitoluisteluliitto käynnisti muutosneuvottelut 17.10.2023, joiden suunniteltiin mahdollisesti johtavan henkilöstön lomauttamiseen ja 2–3 työntekijän työsuhteen päättämiseen. Perusteena tuotannolliset ja taloudelliset syyt.  

Muutosneuvottelut ovat päättyneet 9.11.2023. Huolellisen harkinnan ja henkilöstön kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen, muutosneuvottelut johtavat yhden työtehtävän lakkauttamiseen ja yhden tehtävän toimenkuvien muutoksiin. Näiden seurauksena kaksi kokoaikaista työsuhdetta päätetään. Lisäksi vakituinen henkilökunta lomautetaan 15 työpäivän ajaksi loppuvuoden 2023 aikana. 

Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja vaihtuu 

Osana muutosneuvotteluja on päätetty yhdistää toiminnanjohtajan nykyisiin toimenkuviin vastuita muista päällikkötason toimenkuvista. Lisäksi on päätetty ulkoistaa kilpailutapahtumien projektinjohto. Kahdeksan vuotta Suomen Taitoluisteluliiton palveluksessa ollut toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo lopettaa ja uudeksi toiminnanjohtajaksi, muuttuneella toimenkuvalla on nimitetty Salla Mäkelä. Hän siirtyy tehtävään liiton markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävistä. Mäkelä on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on työskennellyt aiemmin mm. tapahtumamarkkinoinnin ja urheilujärjestöjohtamisen parissa. 
 
– Haluan osoittaa sydämelliset kiitokseni Outille hänen kahdeksan vuotta kestäneestä, mittaamattoman arvokkaasta panoksestaan taitoluisteluyhteisömme hyväksi. Hänen työnsä ja omistautumisensa ovat olleet esimerkillisiä ja jättävät pysyvän jäljen lajiemme parissa. Samanaikaisesti toivotan Sallan lämpimästi tervetulleeksi tähän tehtävään, Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Jouko Pitkänen toteaa.  

Lisätietoja ja kyselyt, pe 10.11. klo 14.-16.00:  

Jouko Pitkänen, puheenjohtaja  
jouko.pitkanen@stll.fi  
Puh. 050 389 0504  


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024