Uutiset

Tapaus epäasiallinen käytös: työnantajaseura on siirtänyt valmentajan toistaiseksi sivuun työtehtävistään

Epäasiallisesta käytöksestä kilpailukieltoon langetetun valmentajan työnantajaseura on ilmoittanut Suomen Taitoluisteluliittoon virallisesti tänään 20.1., että se on siirtänyt valmentajan toistaiseksi sivuun työtehtävistään. Seura jatkaa asian sisäistä selvittämistä ja palaa jatkotoimenpiteissä liittoon sovitussa ajassa eli viikon kuluessa. 

Aiemmin samana päivänä Suomen Taitoluisteluliitto kertoi tiedotteessaan pyytäneensä seuralta selvitystä niistä toimenpiteistä, joihin seura aikoo ryhtyä. Taitoluisteluliitto edellyttää, että kun Suomen Taitoluisteluliiton kurinpitolautakunta on antanut tilanteessa ankarimman sen käytössä olevan rangaistuksen, 12 kuukauden kilpailukiellon, jäsenseura suhtautuisi asiaan vastaavalla vakavuudella ja harkitsevansa työnantajan roolissaan toimenpiteet huolellisesti. 


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024