Uutiset

Urheilijoiden apurahoja haettavana

Taitoluistelun Tukisäätiön ja OKM:n apurahaojen hakuohjeet ja aikataulu.

Taitoluistelun Tukisäätiön tukihaku kaudelle 2018-2019

Tästä linkistä pääset lisätietoihin ja hakulomakkeeseen: https://www.lyyti.fi/reg/Suomen_Taitoluistelusaation_tukihaku_kaudelle_20182019_7465

Haku on auki 8.4.2018 saakka.

Taitoluistelun Tukisäätiö

Suomen Taitoluisteluliitto ry ja Taitoluistelun Tuki ry perustivat yhdessä Suomen Taitoluistelusäätiön (Finlands Konståkningsstiftelsen) tarkoituksenaan tukea Suomen taitoluistelua. Perustamislupa annettiin ja säännöt vahvistettiin 5.1.1983, silloisen oikeusministeri Christoffer Taxellin toimesta. Säätiön peruspääoma oli tuolloin 100 000 markkaa.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan sääntöjensä mukaisesti myöntämällä harjoittelu- ja kilpailustipendejä lahjakkaille kansainväliselle huipulle pyrkiville yksinluistelijoille, pariluistelijoille ja jäätanssijoille, tukemalla taloudellisesti huippuvalmennustietouden kehittämistä sekä harjoittelutilaisuuksien ja kilpailujen järjestämistä ja tukemalla muulla vastaavalla tavalla Suomen taitoluistelun kehittämistä kansainväliselle huipulle.

Säätiön asioita hoitaa ja sitä edustaa kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan valittu hallitus johon kuuluu viisi jäsentä niin, että Suomen Taitoluisteluliitto ry nimeää kolme jäsentä (ja näille varamiehet) ja Taitoluistelun Tuki Ry nimeää kaksi  jäsentä ja näiden varamiehet. Varsinaiset jäsenet ovat: Pekka Leskinen (pj), Laura Raitio (vpj), Marie Lundmark, Irja Simola ja Tarja Näsi.

Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) urheilija-apurahahaku on nyt käynnissä

Tästä linkki lisätietoihin, hakuohjeisiin ja hakulomakkeisiin: https://www.stll.fi/luistelijalle/kilpailijalle/avustukset-ja-stipendit/okm-urheilija-apuraha/

Haku on auki 30.3.2018 saakka.

 

Lisätiedot Satu Niittynen, valmennuspäällikkö, p. 040 522 9383

 

 

 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024