Kilpailutiedotteet

Tuloksia: Ounasvuori ja Juusola mitaleille Riikassa

Volvo Open Cup, Riika, Latvia 18.–21.1.2024

Suomalaiset ylsivät mitalisijoille kansainvälisessä taitoluistelukilpailussa Volvo Open Cupissa. Naisten yksinluistelussa Oona Ounasvuori saavutti pronssia pistein 139,79. Muut suomalaiset Minja Peltonen, Olivia Lisko ja Linnea Ceder nappasivat seuraavat kolme sijaa. Miesten yksinluistelussa Arttu Juusola saavutti pronssia kokonaispistein 174,90.

Juniorimiehissä Matias Lindfors sijoittui viidenneksi. Juniorinaisissa paras suomalainen oli viidenneksi sijoittunut Petra Lahti. Lotta Artimo sijoittui seitsemänneksi ja Darja Trubitson 10:nneksi. Kaikki osallistujat ovat Suomen maajoukkueluistelijoita.

Tulokset


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024