Kilpailutiedotteet

Muodostelmaluistelun MM2025-kilpailut Suomeen

Suomen Taitoluisteluliitolle on myönnetty vuoden 2025 muodostelmaluistelun MM-kilpailujen järjestelyoikeudet. Kilpailut järjestetään Nokia Arenalla Tampereella 4.–5.4.2025. Asiasta päätti Kansainvälinen luisteluliitto (ISU) keskiviikon kokouksessaan. 

Suomen Taitoluisteluliitolla on kokemusta ja osaamista arvokilpailujen järjestämisestä. Edellisen kerran liitto järjesti muodostelmaluistelun MM-kilpailut vuonna 2019 Helsingin jäähallissa.  

– Muodostelmaluistelu on suosittu taitoluistelun muoto Suomessa, vuonna 2019 järjestetyt kilpailut myytiin loppuun noin tunnissa. Nokia Arenan katsomokapasiteetti tähän kilpailuun rakenteiden jälkeen on noin 14 000, joten toivotaan, että tällä kertaa kaikki halukkaat mahtuvat sisään, Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo iloitsee. 

 Tällä hetkellä liitto on valmistelee vuoden 2023 taitoluistelun Euroopan mestaruuskilpailuja. 

Kuva: Skyfox Marko Kallio


Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024