Kilpailutiedotteet

Orihara-Pirinen neljäntenä Nepela Memorialissa

Jäätanssijat Yuka Orihara ja Juho Pirinen avaavat tänä viikonloppuna kilpailukauttaan Nepela Memorialissa Slovakiassa. Pari on ISU:n Challenger-sarjaan kuuluvassa kilpailussa rytmitanssin jälkeen neljäntenä pistein 62.34.

Jäätanssiparit hyödyntävät tänä vuonna rytmitanssissaan latinalaisia rytmejä, mikä ilmiselvästi sopii energisyydestään tunnetulle japanilais-suomalaisparille mainiosti. Nepelan rytmitanssin alussa vauhtia ja intoa oli hieman liikaakin, sillä Yuka Orihara horjahti pahasti ohjelman alun twisselsarjassa.

– Olihan se harmittava virhe mutta niitä sattuu, ja kokonaisuudessaan meillä oli hyvä olo luistellessa. Kauden avaus on aina yhtä jännittävä, mutta meillä takana erittäin hyvä treenirupeama ja myös parina jo vahvan hyvä rutiini, armeijasta juuri vapautunut Juho Pirinen kuittasi ohjelman alun kömmähdyksen.

Muu ohjelma sujui ongelmitta, ja Orihara-Pirinen keräsi myös ohjelman osa-alueista hyvät pisteet.

Kilpailun kärki on kovatasoinen. Rytmitanssin jälkeen kilpailua johtavat Kanadan Marjorie Lajoie ja Zachary Lagha pistein 75.79. Toisena ovat yhdysvaltalaiset Eva Pate ja Logan Bye, 72.31

Jäätanssin vapaatanssi luistellaan lauantaina klo 15.15 Suomen aikaa alkaen.

Tulokset


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024