Kilpailutiedotteet

Juulia Turkkila – Matthias Versluis kahdeksantena Ranskan GP:ssä

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis aloittivat tämän syksyn ensimmäisen Grand Prix -kilpailunsa epäonnisesti. Pari on rytmitanssin jälkeen kahdeksas, 63,85.

Suomen jäätanssin maajoukkueeseen kuuluvat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis ovat luistelleet todella lupaavaa alkusyksyä, mutta tähän asti syksyn kovatasoisin kilpailu, Ranskan Grand Prix käynnistyi Turkkilan kaatumisella rytmitanssin ensimmäisessä elementissä, twissel-käännöksessä.

– Luistimeni vain jotenkin takertui jäähän. Ei siinä muu auttanut kuin nousta ylös ja koittaa jatkaa rutiinilla. Päällimmäisenä on toki iso pettymys, mutta kuitenkin kannoimme ohjelman kunnialla loppuun asti, Turkkila tilitti heti suorituksen jälkeen.

Vaikka suomalaisten ohjelmasuoritus muilta osin oli moitteeton, jäätanssissa harvinainen kaatumisvirhe rokotti niin paljon pisteitä, että Turkkila-Versluis lähtee kymmenen parin kovatasoisessa kilpailussa vapaatanssiin vasta kahdeksannelta sijalta.

– Nyt yritetään nollata tämä ja suunnataan katse huomiselle. Meillä on vahva vapaatanssi, ja koitetaan laittaa kaikki siinä peliin, Versluis täydensi.

Jäätanssin kilpailua Ranskan Angersissa johtavat italialaiset Charlene Guignard ja Marco Fabbri pistein 83,52. Heti heidän perässään on Kanadaa edustava pari Laurence Fournier Beaudry ja Nikolaj Soerensen, 82,38.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season2223/gpfra2022/


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024