Kilpailutiedotteet

Marigold IceUnity voitti Gdanskissa

Marigold IceUnity voitti kokonaispistein 228,79 kansainvälisen Hevelius Cupin seniorisarjan Puolassa lauantaina.  Toiseksi luistellut Yhdysvaltain Adrian College jäi voittajasta 35,08 pisteen ja kolmanneksi sijoittunut Puolan Ice Fire Senior lähes 73 pisteen päähän.

Marigold IceUnityn johti kilpailua ylivoimaisesti jo lyhytohjelmien jälkeen 74,90 pisteellä. Myös Adrian College luisteli selvin luvuin toiseksi ja saavutti kokonaispisteet 193,71. Kolmanneksi nousi Puolan Ice Fire Senior, joka ohitti tuloksellaan 155,98 lyhytohjelmien jälkeen kolmantena olleen Tšekin Team Darlingsin

Marigold IceUnityn valmentaja Anu Oksanen totesi vapaaohjelman The Elements sujuneen hienosti.

– Kokonaisuus näytti vahvalta ja hyvältä. Pisteet vapaaohjelmasta olivat nyt kauden parhaat. On hienoa, että joukkue on pystynyt kahtena lähes peräkkäisenä viikonloppuna luistelemaan tasaiset, hyvät suoritukset molemmista ohjelmista. Se kertoo perusvahvasta rutiinista, jonka joukkue on saavuttanut, hän luonnehti.

Valmentaja antaa ison kiitoksen paikalla olleille Suomen juniori- ja noviisijoukkueille, jotka antoivat railakkaalla kannustuksellaan Marigoldille lisäpontta suorituksiin.

Noviiseissa kolmoisvoitto

Junioreiden kilpailussa kolmoisvoitto meni Kanadaan järjestyksessä Nexxice Junior, Ice Ignite Junior ja Nova Juniors. Suomea junioreissa edustivat Festa Aboensia (Turun Riennon taitoluistelu) ja Ice Diamonds (Jyväskylän Taitoluisteluseura).

Noviiseissa kolmoisvoittoon luistelivat Suomen joukkueet.                          

1. Blue Arrows, Espoon Taitoluisteluklubi 85,95 pistettä

2. Les Visions, Joensuun Kataja 69,57 pistettä

3. Filiae Aboenses, Turun Riennon Taitoluistelu 68,83 pistettä

Tulossivu: https://page.pfsa.com.pl/results/2223/HEV2023/


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024